Stadstuinen

Tover uw stadstuin om tot een paradijs!

Een oase van rust

Wie weinig plaats heeft, moet slim zijn. Met een goed doordacht tuinontwerp lijkt zelfs de kleinste stadstuin een groen paradijsje. Een stadstuin in het Waasland aanleggen is voor De Bloeiende Dag geen probleem. Wij kunnen uw tuin perfect inrichten naar uw wensen.

Tuinonderhoud

Tot rust komen

Een stadstuin moet voor u een oase van rust zijn temidden van een drukke woon- en werkomgeving. Dit vraagt een specifieke benadering omwille van een door de stedelijke ligging gecreƫerd microklimaat met minder wind, iets hogere temperaturen en meer schaduw.

Verlichting

Met een doordacht verlichtingsplan wordt een buitenkamer gecreƫerd die u ook 's avonds optimaal kan benutten. Bovendien zorgt een mooi verlichte tuin voor extra sfeer binnenkamers. Daarom zorgen we voor een bescheiden verlichting met enkele accenten.

Beplanting

In een stadstuin mag beplanting niet ontbreken. Uit ervaring weet De Bloeiende Dag dat veelal schaduwplanten goed groeien in een stadstuin. Voor kleur kan u klimplanten gebruiken en zomerbloeiers in potten. Met een doordacht beplantingsplan zorgen wij voor groen en bloemen in elke tuin.

Contact

Hoe maakt u van uw stadstuin toch een fijne plek om van het buitenleven te genieten? De stadstuin is vaak een kleine tuin, met veel inkijk en schaduw. De Bloeiende Dag biedt mooie oplossingen zodat u maximaal kan genieten. Interesse? Neem contact op.